Nieuws

Het is nu 12.00 uur, over 12 uur sluiten we 2014 af en stappen we in 2015

2014, een fantastisch jaar, veel mee gemaakt, mooie dingen, lelijke dingen, verdrietige dingen.
Nieuwe plannen ontwikkeld samen met anderen. Prachtige reizen gemaakt, maar vooral veel lieve inspirerende mensen ontmoet en mee samengewerkt.
De stichting SaamWerk opgericht met een super betrokken bestuur en mooie plannen voor 2015
Voor 2015 staat voor zowel bamboe producties als bamboe coaching & training weer mooie dingen in het vooruitzicht, een jaar om naar uit te kijken en vol goede moed in te stappen.

Ik wens jullie allemaal een fantastisch 2015 met nieuwe kansen, uitdagingen, veel liefde en gezondheid.


 
 
 

Kerstgroet van eerste medewerker Bamboe in 2014

Beste (ex)werkgever,

Vandaag hing ik een piek in de top van de kerstboom…en dacht aan jou. Wat een topper je bent en hoe je hebt gepiekt het afgelopen jaar! Ik wil je graag bedanken dat je verbinding met me hebt gemaakt het afgelopen jaar en dat we hebben samengewerkt. Dat was fantastisch!

Je hebt me verteld waarom je bedrijf Bamboe heet. Vanwege de flexibiliteit, maar ook de stevigheid, de buigzaamheid en de enorme wortels. Dat past bij jou. Want zo heb ik je leren kennen het afgelopen jaar. Je hebt, net als de Bamboe, meerdere takken. Je kwaliteiten als coach heb ik gezien en ervaren. Hoe je mensen in hun waarde laat, ze hun eigen proces laat volgen, en daarbij aanwezig bent: steunend en stimulerend, zonder het over te nemen. Zonder ook maar een moment belerend te worden, maar voortdurend positief en vanuit je hart. Daar heb ik enorme bewondering voor. 
Je trainerskant, waar je je met hart en ziel inzet, met oog voor het groepsproces en altijd gericht op het resultaat. Met humor ook…..ik ben weleens jaloers op de mensen die een training bij jou mogen volgen.

En natuurlijk heb ik je gezien als productieleider….scheurend in de Bamboe-auto de provincie in en uit. Het ene moment de hand schuddend van de minister president, de week erop met de handen in het Saffraanbollenveld. Alles kan!

A Christmas Carol is een van mijn favoriete Kerstfilms. Het verhaal over Scrooge…de man die zijn personeel laat werken in de kou, voor een paar centen, geen aandacht heeft voor hun omstandigheden, een man wiens hart ontdooid moest worden. 
Jij bent het tegenovergestelde. En de hele wereld mag het weten…..een mens met een warm hart, die gaat voor echte verbinding, die samenwerking zoekt en mogelijk maakt, die als eerste komt en als laatste gaat, je hebt me tranen met tuiten laten lachen, mijn tranen gedroogd, me meegenomen en geïnspireerd.

En daarvoor wil ik je, als eerste werknemer van Bamboe zijnde, heel graag bedanken. Ga zo door….als leider van de Bamboegirls en als mooi mens!

Hele fijne feestdagen!

Saskia

Empowerment training 'Weg met de Beren"

Bamboe coaching & training verzorgt empowerment trainingen voor wie een regulier traject richting arbeid of zelfstandig ondernemerschap (nog) niet haalbaar is omdat er nog teveel 'Beren op de weg" zijn. Het traject 'Beren op de weg" is een voortraject waarin gewerkt wordt aan die belemmeringen en/of beperkingen zodat de kans op succes in een regulier traject richting arbeidsmarkt of ondernemerschap wordt vergroot. 

Vanaf november 2014 loopt de training in de gemeente sud-west Fryslan

    Let's Gro festivalDe toekomst van Stad en Regio Let’s Gro is een inspiratiefestival met als thema: de toekomst van de stad.In november 2014 hebben we hier 2 dagen lang met elkaar over gesproken. Bamboe producties heeft meegewerkt in het productie team.Super dagen waren het met een hardwerkend team, fijne samenwerking met de gemeente Groningen en top locatie leiders. 
 
 
   
 
 
 

 

Hilly Bijl neemt complimenten Mark Rutte in ontvangst

'Fantastisch georganiseerd!' zei de minister president op 5 mei in Assen.
En zo kijken we terug op een mooi spektakel: goeie sfeer, enthousiaste mensen en ook het weer werkte mee.
 Klik hier voor de beelden.
Team Bamboe Producties


vlnr: Tineke Drenthen, Marie
ke Koenen, Evelien Bakker, Hilly Bijl, Greetje Heidekamp, Saskia Geerts, Hilleke Boer, 

Sharon Eefting, Marij Emilie Schielijk
*******

 

 

Assen is een prachtige stad

Zo is het gewoon. Okay, ik ben misschien bevooroordeeld als geboren en getogen Assenaar. Maar toch...zeg nou zelf…Assen is een prachtige stad. Een stad in ontwikkeling. Een stad met historie ook.
Zo heeft Assen o.a. een theater met allure. Niet zomaar iets, maar een bijzonder ontworpen gebouw. En ook van binnen is het imposant en multifunctioneel. Mooi centraal gelegen ook.
En dan het museum. Zo ontzettend indrukwekkend om ‘gewoon’ een pand op te tillen en een meter te verhogen. Hoezo Assen zou een simpele stad zijn??? Nee, ik vind Assen prachtig.
Onlangs sprak ik iemand die de lange reis vanuit Amsterdam naar Assen had gemaakt. In een dag welteverstaan. Ze was lyrisch over Assen. Wat een aandoenlijk, lieflijk plaatsje zei ze. Tot ze een junk zag lopen door het centrum en verschrikt riep…wat??? hebben jullie die hier ook???? Ja hoor, we zijn als Assenaren net gewone mensen in een gewone stad.
En ik bof, want ik heb zo ongeveer de leukste baan in Assen. Bij Bamboe Producties. Dat betekent aanwezig zijn bij al die bijzondere dingen die er in Assen gebeuren. De plaatsing van het kunstwerk Luisteren naar Vrijheid aan de kop van de Vaart. En vanaf zaterdag de historische schepen in de Vaart. De productieleiding van al die dingen is in handen van Bamboe Producties. Dus ook de landelijke start van het bevrijdingsfestival, dit jaar in…ja, klopt…Assen. Mark Rutte komt het kunstwerk bewonderen en steekt vervolgens het vuur aan voor de officiële start van het festival. Ik heb aangeboden naast hem te lopen in Assen. Gewoon omdat ik een geboren en getogen Assenaar ben. Niet omdat ik vrijgezel ben en hij ook. Ik weet niet of het gaat lukken. Want Mark gaat dan wel kijken naar Luisteren naar Vrijheid. Maar in het echt moet hij zich gewoon houden aan regels, en protocollen uitvoeren. Nee, dat lijkt me eigenlijk een baan van niks….ik ben blij met mijn baan bij Bamboe Producties, gewoon fijn in Assen, die prachtige stad! 

Saskia Geerts
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

  

 

 

 


Bamboe  |  06 - 149 125 66