Info

Bamboe is veerkrachtig
Bij een harde wind blijft bamboe staan, veert mee om uiteindelijk weer fier rechtop te staan. Wij gaan uit van je eigen veerkracht. Als je in balans bent en jezelf de moeite waard vindt, blijf je bij een stormachtige wind en tegenslag overeind. We willen graag dat jij dat bereikt.

Bamboe is sterk
Onverwoestbaar, krachtig en sterk, breidt zich uit, groeit bij zon en schaduw. Wij dagen je uit om die kracht die je al bezit naar boven te halen en erop te durven vertrouwen, ernaar te gaan leven. Durf te geloven dat je niet van allerlei factoren afhankelijk bent om te kunnen groeien en succesvol te zijn.

Bamboe is zonnig
Een plant die in zonnige oorden vaak voorkomt. Met zonnig bedoelen wij ook positief. Wij richten ons graag op wat wél mogelijk is in plaats van wat niet mogelijk is. Onze overtuiging is dat deze manier van denken je blijer maakt en je verder brengt.

Bamboe is exotisch
In allerlei verre landen en exotische oorden is bamboe te vinden. Wij werken regelmatig en met veel succes met mensen uit diverse landen en culturen omdat wij denken dat bovenstaande waarden en ideeën universeel zijn.

 

   
      

 


Bamboe  |  06 - 149 125 66