CV

Hilly Bijl  

          
      
Ik werk vanuit de gedachte dat het glas half vol is in plaats van half leeg, positief en met humor. Ik geloof dat elk mens naast zwakke punten ook sterke punten heeft. Soms heb je wat steun nodig om je kwaliteiten, je eigen kracht te vinden. Een positieve omgeving geeft ruimte om te groeien, te kijken naar je eigen gedrag, en te ontdekken wat je wel kunt in plaats van wat niet. Ik wens jou het vinden van je kwaliteiten.
.
Achtergrond
Jarenlange commerciële werkervaring (in makelaardij), opleiding SD, gevolgd door HBO-opleiding Psychosociaal werk – Psychosociale therapie. Daarnaast training NLP voor trainers gevolgd. Gewerkt als rouwbegeleider. Training Verliesverwerking en Rouwbegeleiding gevolgd. In 2002 bij de vrouwenvakschool begonnen met trainen en coachen van vrouwen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, waaronder ook speciale doelgroepen zoals vrouwen uit Blijf van mijn lijf huis. In 2004 Bamboe coaching en training opgericht.

In februari 2011 ben ik gestart met de opleiding productieleider kunst en cultuur. Eind 2011 had ik mijn eerste opdracht als productieleider, bij stichting Flauwe Cult. Sindsdien werk ik voor verschillende opdrachtgevers zowel in de theater - als in de film wereld

Ik hou van theater en film, maar nog meer van organiseren, coordineren en plannen.
Als spin in het web ben ik het aanspreekpunt zowel intern als extern. Ik begeleid, werk samen, durf beslissingen te nemen. Ik houd me bezig met promotie en reclame, bewaak het budget, regel licht- en geluid.
 

Naast mijn werk als productieleider kunst en cultuur organiseer ik congressen, evenementen en openingen. 

Persoonlijke info
06-14912566
info@bamboe.info
Geboortedatum: 22 oktober 1958


 


Bamboe  |  06 - 149 125 66